skoljobb.se

Lärare årskurs 4-6

Lekerydsskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen till oss på Lekerydsskolan!
Lekeryds skolområde består av två skolor. Lekerydsskolan är en F-åk 6 skola som ligger ca 7 km från Huskvarna. Järsnässkolan är en F-åk 2 skola som ligger ca 1 mil från Lekeryd. På båda skolorna finns det fritidshem. Tjänsten är placerad på Lekerydsskolan. Lekerydsskolan har ett bra läge med nära till naturen. Enheten har ca 280 elever och 45 personal. Lekerydsskolan är övningsskola. Andelen pedagoger med behörighet är hög.

Nu söker vi en lärare till årskurs 4-6. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för arbetet i åk 4-6. Tillsammans med arbetslaget ansvarar ni för att ge eleverna en lärande och utvecklande verksamhet på Lekerydsskolan.
Tjänsten är placerad i årskurs 4. Sedan är planen att du följer klassen t.o.m. årskurs 6.

Kompetenskrav
Du är legitimerad lärare. Din lärarlegitimation ger dig behörighet att undervisa i åk 4-6 i Ma/No eller Sv/So. Grundläggande IKT kompetens är ett krav.
Som person är du kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull, lösningsfokuserad, har ett positivt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittar ansökan om belastningsregister här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Ulf Vaim rektor, tfn 036-10 24 25
Kajsa Sjödell bitr. rektor, tfn 036-10 28 03
Ingela Ekbom, Lärarförbundet tfn 036- 10 39 97

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare årskurs 4-6

Jönköpings kommun