skoljobb.se

Välkommen till oss på Lekerydsskolan! 
Lekeryds skolområde består av två skolor. Lekerydsskolan är en F-åk 6 skola som ligger ca 7 km från Huskvarna. Järsnässkolan är en F-åk 2 skola som ligger ca 1 mil från Lekeryd. På båda skolorna finns det fritidshem. Tjänsterna är placerade på Lekerydsskolan. Lekerydsskolan har ett bra läge med nära till naturen. Enheten har ca 280 elever och 45 personal. Lekerydsskolan kommer att bli övningsskola fr.o.m. ht 18. Andelen pedagoger med behörighet är mycket hög.

Nu söker vi tre lärare till årskurs 4-6. Är du en av dem?

Vill du veta mer om hur det är att vara lärare i Jönköpings kommun, titta gärna på följande film: Länk 

Arbetsuppgifter 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för arbetet i åk 4-6. Tillsammans med arbetslaget ansvarar ni för att ge eleverna en lärande och utvecklande verksamhet på Lekerydsskolan.
Vi söker:

Lärare 1: Dina arbetsuppgifter är att ansvara för arbetet i åk 4-6. Under läsåret 18/19 kommer du att tillsammans med kollegor ansvara för arbetet i åk 4. Sedan är planen att du följer klassen t.o.m. åk 6

Lärare 2: Dina arbetsuppgifter är att ansvara för arbetet i åk 4-6. Under läsåret 18/19 kommer du att tillsammans med kollegor ansvara för arbetet i åk 5. Sedan är planen att du följer klassen t.o.m. åk 6

Lärare 3: Dina arbetsuppgifter är att ansvara för arbetet i musik för åk 4-6 samt resterande tid arbeta i en årskurs inom 4-6. Musikundervisningen är ca 40%.

Kompetenskrav 
Du ska vara legitimerad lärare. Din lärarlegitimation ger dig behörighet att undervisa i åk 4-6 i Ma/No eller Sv/So samt musik för tjänst nr3.
Grundläggande IKT-kompetens är ett krav. 
Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster stor vikt vi din samarbetsförmåga och personliga lämplighet. Din förmåga att vara flexibel värderar vi högt.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Rektor Ulf Vaim tfn 036-10 24 25
Bitr. rektor Åsa Selvander tfn 036- 10 28 03
Lärarförbundet Ingela Ekbom tfn 036-10 39 97

Lärare årskurs 4-6, tre tjänster

Ansök nu

Dela detta jobb