skoljobb.se

Lärare årskurs 4–6

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Solklintsskolan renoverades 2006 och är belägen centralt i Slite. I byggnaden inryms förskola, förskoleklass till åk 9, två fritidshemsavdelningar samt skolbibliotek och Slites fritidsgård Bubblan. Det går cirka 240 barn och elever här.

Arbetsuppgifter

På Solklintsskolan arbetar vi aktivt för att eleverna tidigt ska utveckla en sund livsstil och ges verktyg att upprätthålla en god mental hälsa. Vi ser därför gärna att du som söker är intresserad av dessa frågor samt att du har en djupgående förståelse för barn och elevers tillvaro och drivkrafter.

Du kommer dela mentorskap med nuvarande lärare i årskurs 4 där du kommer att undervisa. I arbetet ingår planering, utvärdering och dokumentation samt ansvar för övriga uppgifter som ingår i läraryrket.

Det finns två trevliga och drivna arbetslag på Solklintsskolan, F-6 samt 7-9 och du kommer ingå i lärarlaget för F-6.

Kvalifikationer

Du som söker är behörig att undervisa i grundskolan årskurs 4-9 (bifoga legitimation i din ansökan). Önskvärt är att du har legitimation för två av kärnämnena: svenska, engelska eller matematik samt legitimation i SO eller NO.

Vi ser att du är:
- Engagerad att vägleda eleverna till goda resultat och hjälpa dem att träna och utveckla sina förmågor.
- Tydlig och strukturerad i ditt pedagogiska arbete med eleverna.
- Bra på att samarbeta och skapa goda relationer till kollegor, elever och vårdnadshavare.
- Skicklig på att få eleverna att känna delaktighet i det egna lärandet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning

 • Arbetsplats
  Solklintsskolan F-9, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen

 • Anställningsform
  Tillsvidareanställning
 • Omfattning
  Heltid
 • Tillträdesbeskrivning
  Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal tjänster
  1

Kontakt

 • Gun Thomsson
  Rektor
  0498-204473, 073-765 86 33

Ansökan

 • Arbetsgivarens referensnummer
  A996969
 • Sista ansökningsdatum
  2021-01-24

Övrigt

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Dela detta jobb

Lärare årskurs 4–6

Region Gotland