skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Ängskolan ligger på Hertsön, Luleås största bostadsområde med ca 5500 invånare. Hertsön som är känt för sitt rika fritids- och föreningsliv samt närheten till naturen. Här finns bibliotek, modern idrottsanläggning och ett naturreservat inom gångavstånd.
Ängskolan har 225 elever i åk F -6. Vår verksamhet bildar en helhet där vår målsättning är att både barn och vuxna ska känna sig välkomna. På Ängskolan tar vi tillvara på varandras kompetenser, olikheter, likheter och styrkor och tillsammans skapar vi en skola som vågar förändra, förbättra men också utmana de kunskaper som utgör framtidens möjligheter. På Ängskolan skapar vi en grund för goda vanor, en hälsosam och sund livsstil. Vi är stolta över våra fritidshem som erbjuder en lustfylld verksamhet där innehållet är anpassat efter barnens ålder, där fokus ligger på hälsa och utevistelse.
Ängskolans vision är att vara en skola där studiero, trygghet och sund livsstil är en självklarhet, där elever får växa, utvecklas och ha roligt. Där vi tillsammans bygger framtiden.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att bedriva undervisning och ha klassläraransvar tillsammans med en kollega. Du arbetar med planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen i nära samarbete med de övriga lärarna. Du kommer att vara en del i ett dynamiskt arbetslag där samarbete, samsyn och kollegialt lärande är ledstjärnor och där vi arbetar tätt med hemmen för bästa resultat. Ängskolan ska vara en skola för var och en och för alla: Varje elev ska vara i goda lärprocesser, trivas och må bra här och nu och lämna skolan med goda resultat och väl rustad för framtiden. Personalen ska vara engagerad och ha höga förväntningar på varandra, sig själva och eleverna.
Delar du vår vision och vår syn på hur vi arbetar på Ängskolan? Då är det dig som vi söker!


KVALIFIKATIONER
Arbetsbeskrivning
Lärare i ma/no, gärna i kombination med ytterligare ämnen. Även annan inriktning eller kombination kan vara av intresse. I tjänsten ingår mentorskap och tjänsten är på 100 %. Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i åk 46.
Du skall ha god samarbetsförmåga, positiv vilja och förmåga att utveckla verksamheten och se möjligheter. Du ska vara såväl projektinriktad som resultatorienterad och kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du ska kunna fånga och fördjupa elevernas intresse för dina ämnen, ha stort intresse för elevers kunskapsutveckling och se möjligheter till utveckling. Du ska tycka om att möta elever och ha god förmåga att knyta kontakt och skapa delaktighet i gruppen. Du ska arbeta språkutvecklande och bidra till det kollegiala lärandet. Intresse för och erfarenhet av IT-pedagogiskt utvecklingsarbete är meriterande.


ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Lärare årskurs 4–6 Ängskolan

Företag Luleå kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb