skoljobb.se

Lärare årskurs F-3

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vänge skola är en liten charmig skola med 55 elever. Skolan ligger ca en mil från Roma med en fantastisk utemiljö. 
Vi söker nu en ny medarbetare till Vänge och till vårt arbetslag som består av 3 lärarkollegor och 4 resurser/fritidspersonal. Organisationen är F-klass, 1-2:a, 3-4:a samt 5-6:a med sammanlagt 55 elever. Du kommer antingen att undervisa i F klass eller i år 1- 2 utifrån din behörighet. Du kommer till ett fungerande arbetslag med engagerande och duktiga pedagoger.

Arbetsuppgifter

Du arbetar som klasslärare där du ansvarar för att planera, strukturera och utvärdera undervisningen. Du har ett tätt samarbete med de andra lärarna för att tillsammans arbeta med att utveckla undervisning, få ett helhetsgrepp om eleverna samt arbeta med övergripande frågor.

Kvalifikationer

Du som söker är behörig i F-klass och/eller i årskurs 1-3. 
Du har lätt för att samarbeta och ser till varje elevs behov. 
Behörighet i flera ämnen är önskvärt, liksom erfarenhet av språkstörning.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Robert Edfeldt
    Bitr. rektor
    0498-204129
  • Viktoria Norberg
    Rektor
    0498-204102

Dela detta jobb

Lärare årskurs F-3

Region Gotland