skoljobb.se

Lärare årskurs F-3 med placering i förskoleklass

Ansök nu

Lärare årskurs F-3 med placering i förskoleklass

Aspuddens skola är en mycket trevlig F-9 skola med ca 1100 elever. Vi har fantastiska omgivningar nära Vinterviken. Vi är en skola som arbetar efter PRIO-strukturen som syftar till att varaktigt höja

kunskapsresultaten i den svenska skolan. Vår gemensamma arbetsmiljö ska vara den bästa tänkbara! Här trivs vi som gillar lagarbete och att ha högt i tak. Om du tillhör den drivna kategorin lärare med elevfokus och passion för uppdraget ser vi fram emot din ansökan.

Vår vision: Tillsammans och med glädje för alla elevens utveckling och lärande

Arbetsbeskrivning

På Aspuddens skola använder vi leken som ett naturligt inslag och tänker att inlärningen ska vara lustfylld. Som lärare i förskoleklass medverkar du till en positiv och utvecklande miljö med en god balans av omsorg och lärande. Som förskollärare/lärare i förskoleklass ansvarar du för planering, undervisning och gruppens utveckling. Du ansvarar också för dokumentation och genomförande av utvecklingssamtal. Du arbetar i ett nära samarbete med barnskötare/lärare mot fritidshem. Samverkan sker även med övriga lärare gällande planering, fortbildning och pedagogiska diskussioner.

På Aspuddens skola arbetar vi inkluderande, därför ser vi gärna att du har kunskaper, erfarenhet och vilja att också arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning samt en examen alternativt inväntar legitimation. Du ska ha en god erfarenhet av att arbeta i förskoleklass samt ha goda ledaregenskaper. Vi ser också att du har god förmåga att kommunicera och skapa positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du ska kunna möta elever utifrån var och ens behov och arbeta för att alla elever ska nå målen och komma så långt som möjligt i sitt lärande. Du är intresserad av att utveckla din profession och driva utveckling.  

Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt och ska återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen.

Vi söker dig som kan ta egna initiativ, är engagerad och intresserad av barns lärande och utveckling. Du är ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi förutsätter att du har god förmåga att samarbeta. Det innebär att du ska vara en god lyssnare, kunna kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.

Det är viktigt att du förstår din roll som förskollärare/lärare samtidigt som du ska se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Utbildning samt lärarlegitimation/inväntar legitimation är ett krav. Erfarenhet är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Övrigt

Tjänsten är 100% och tillsvidare.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. 

Dela detta jobb

Lärare årskurs F-3 med placering i förskoleklass

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen