skoljobb.se

Lärare El- och energiprogrammet, Björknäsgymnasiet

Företag Bodens kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-02

Ansök nu

Lärare El- och energiprogrammet, Björknäsgymnasiet

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Björknäsgymnasiet ligger centralt i Boden med närhet till allt från naturområden, ishall, fotbollsplan, vatten, bad, kulturområde och stadskärna. Detta skapar möjligheter till ett aktivt lärande men också hälsofrämjande. På Björknäsgymnasiet strävar vi för att våra ungdomar ska må bra och därför jobbar vi med HEL, som står för hälsa elev och livsstil. Gymnasieskolan har under många år arbetat och medverkat i en rad internationella projekt. Dessutom är entreprenörskap en framgångsfaktor hos oss.

SKOLAN MED KUNSKAPEN I CENTRUM :
Bransch och näringsliv ger skolan möjlighet till ett nära samarbete. Vi vill vara en möjlighet för alla ungdomar att hitta början till sin framtid. Det kan vi göra genom att erbjuda många olika program med flera inriktningar som ger våra ungdomar alla möjligheter att utveckla just sina intressen och skapa sin framtid.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare på el- och energiprogrammet.

Du undervisar i årskurs 3 samt en del undervisnings till årskurs 2.
Kurserna som du undervisar i är elinstallationer, belysningsteknik, larmövervaknings- och säkerhetssystem och underhåll elteknik.
Du ansvarar för APL samt följer upp nådda mål som eleverna skall genomföra hos våra samarbetspartners.

Samtliga kurser, ämnes och kursmål finns beskrivna på skolverket.se

Du kommer att ingå i ett av skolans arbetslag och ha ett nära samarbete med programrektor och arbetslag. Ditt arbete som lärare hos oss kräver att Du i teori och praktik är väl förtrogen med skolans styrdokument. Arbetet ställer också höga krav på samarbetsförmåga och kräver en kunskap om hu en helhetssyn leder till att alla elever får framgång i sina studier.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand efter dig som har allmän behörighet samt är behörig lärare och har kunskap i att utbilda elever till installationselektriker.

I andra hand söker vi dig som är installations/industrielektriker med god erfarenhet av vanligt förekommande arbeten inom yrket. Vi önskar i så fall att du vill vidareutbilda dig till yrkeslärare under tiden du arbetar.

Du ska ha kompetens att utföra arbete med starkström.

Vi vill att du är intresserad av att utmanas, höja ribban och ta till dig ett nytt sätt att arbeta.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Dela detta jobb

Lärare El- och energiprogrammet, Björknäsgymnasiet

Bodens kommun