skoljobb.se

Hovslättsskolan

Välkommen till en positiv arbetsplats på Hovslättsskolan!
Hovslättsskolan är ett skolområde som består av förskoleklass, fritidshem och grundskola F-6 med cirka 320 elever. Skolan är idag tvåparalllellig. Antalet anställda är 45 personer. Skolområdet är beläget 5 km söder om Jönköpings centrum. I närområdet finns idrottsplats, hembygdsgård, vandringsled och fin natur som används i undervisningen. Skolans pedagoger jobbar i arbetslag där olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid. Enhetens styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap i centrum och har fokus på trygghet- och värdegrundsarbete.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en vikarierande lärare till blivande åk 2, under HT-2019. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i årskursen. Tillsammans med övriga pedagoger bidrar du till ett utvecklande och positivt arbetsklimat.

I din roll som lärare på Hovslättsskolan jobbar du mot målsättningen att alla elever ska nå kunskapsmålen, utvecklas som individer och att eleverna känner att skolan ger en känsla av sammanhang.

Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation.

Kompetenskrav
Vi söker Dig som har behörighet att undervisa i årskurs F-3 eller årskurs 1-6. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. IT kunskaper är ett krav.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Länk till beställning av utdrag ur belastningsregister (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Länk till film om att vara lärare i Jönköpings kommun/Hovslätt (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/jobbasomlararef6.4.3b0dbe715c33ff661cbb2b1.html)
Länk till Hovslättsskolans hemsida (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/hovslattsskolan.4.74fef9ab15548f0b8001fe8.html)

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar:
Rektor Åsa Selvander, 036-103760
Bitr rektor Marcus Mohlin, 036-103761
Lärarförbundet Helena Josefsson, 036-103747
Lärarförbundet Marika Lindberg, 0730-288049

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lärare F-3

Regioner
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb