skoljobb.se

Lärare F-3

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Grästorpsskolan
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    2020-01-07
Sista ansökningsdag    2019-09-30
Referensnr    19-60-2321

Lärglädje börjar med dig. Vill du vara med och inspirera till ett lustfyllt lärande?

Välkommen till oss på Grästorpsskolan!
Vårt skolområde består av Grästorpsskolan som är en F-3 skola med 100 elever och Råslättsskolan, en nybyggd F-6 skola med 500 elever. Grästorpsskolan är en familjär och liten skola där alla känner alla. Skolan har hög lärarbehörighet och det finns en vilja att utveckla skolan framåt. Vid Grästorpsskolan kommer vi att utveckla vårt organisationsarbete med tvålärarsystem. Vi söker nu en lärare F-3 som vill ta sig an våra härliga elever på Grästorpsskolan.

På hela skolområdet finns en engagerad personalstyrka på ca 110 anställda som sätter stort värde i att arbeta tillsammans och göra skillnad. Ett fantastiskt skolområde helt enkelt.

Ditt nya jobb
Du arbetar med grundskolans elever på Grästorpsskolan och undervisar i åk F-3. Grupperna är små för att gynna förutsättningarna för lärande. Ett unikt tillfälle att göra skillnad. Det finns även möjlighet att arbeta en till en/flera och genom riktade pedagogiska insatser.
I tjänsten ingår mentorskap för en grupp elever. Du som är intresserad av att arbeta i arbetslag, vill driva utveckling inom ditt ämne och ser lärande som en ständig process där du har möjlighet att utveckla ditt arbete är välkommen att söka anställning hos oss.

Din kompetens
Vi söker dig som har adekvat lärarutbildning för årskurs F-3. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Som person tillför du entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta och är lyhörd för idéer. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du känner en stolthet för ditt arbete och vill göra skillnad tillsammans med oss. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

Bra att veta
Vi erbjuder introduktion och mentor för nya lärare.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetarevisar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här.

Vill du veta mer?
Athanasios Serakis, rektor: 036-10 24 56
Lärarförbundet: 036-10 50 00

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Lärare F-3

Jönköpings kommun