skoljobb.se

Lärare F-3

Regioner
Utgår

2018-12-26

Ansök nu

Lärare F-3

Dalviksskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Dalviksskolan är en F - 6 skola med vackert naturnära läge på Dalvikshöjden. Våra ledmotiv är trygghet, kunskap och miljö. Vi är möjligheternas skola där vi ser till varje barns behov och förmåga. Här tar alla vuxna ett gemensamt ansvar för alla barn.

Arbetsuppgifter
På Dalviksskolan arbetar vi i F-1, din tjänst är i en åk 1 som samarbetar mycket med förskoleklassen.
Du kan arbeta självständigt och vi ser det som en förutsättning för tjänsten att du även har lätt för att samarbeta i arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot årskurs F-3 alternativt årskurs 1-6. Grundläggande IT kunskaper är ett krav. Utbildning och/eller erfarenhet av specialpedagogik är meriterande. Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11, och är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du kan arbeta självständigt och vi ser det som en förutsättning för tjänsten att du även har lätt för att samarbeta i arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Per Johansson, Rektor 106164
Anders Josefsson biträdande rektor 107323
Anna Isidorsson Lärarförbundet 107729

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare F-3

Jönköpings kommun