skoljobb.se

Lärare F-3 alt lågstadielärare på Bjälbotullskolan

Företag Mjölby kommun
Regioner
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Lärare F-3 alt lågstadielärare på Bjälbotullskolan

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Söker du ett viktigt uppdrag?

Bjälbotullskolan ligger i Skänninge och är en grundskola år F-5. På skolan finns också ett fritidshem.

ARBETSUPPGIFTER
Möta elever, stimulera utveckling och lärande. Systematiskt dokumentera, stödja och stimulera elevernas utveckling. Att aktivt medverka till verksamhetens utveckling.
Du kommer att tillhöra ett arbetslag samt samarbeta med grannskolan.

Alla nyexaminerade lärare får tillsammans med sin mentor genomföra ett introduktionsprogram. Du har också möjlighet att delta i skolan lärgrupper, där vi lägger fokus på olika pedagogiska frågor.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har lärarexamen med behörighet för arbete i klass F-3. Tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare är meriterande.

Som person är du trygg och stabil och behåller lugnet i stressade situationer, du tar ansvar för dina uppgifter och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du arbetar bra med andra människor, du är lyhörd och har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv. Du vill stimulera eleverna till aktivt lärande i olika former. Du har god kontakt med eleverna och har förmåga att uppmuntra och utveckla elevernas färdigheter och kunskaper. Du är nyfiken och söker aktivt ny kunskap kring lärande och pedagogiska forskning.

Vi erbjuder mentorsstöd för nyanställda, erfarna kollegor, spännande pedagogiska diskussioner.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare F-3 alt lågstadielärare på Bjälbotullskolan

Mjölby kommun