skoljobb.se

logga

Lärare F-3 Bruksvallarnas skola

Regioner
Utgår

2023-04-11

Ansök nu

Lärare F-3 Bruksvallarnas skola

Bruksvallarnas skola ligger i västra delen av Härjedalens kommun, i samma skolbyggnad finns även förskola samt fritidsverksamhet. Undervisning bedrivs åldersintegrerat där samarbete mellan olika skolformer är en naturlig del i vardagsarbetet. Närhet till natur med längdspår och skidbackar ger verksamheten förutsättningar att inkludera detta i undervisningen.  

Arbetsuppgifter

Ditt huvuduppdrag är att planera, genomföra och följa upp undervisningen. Du har ett professionellt ansvar att leda i klassrummet och utveckla arbetssätt och metoder för alla elevers kunskapsutveckling. Du ser vårdnadshavare och kollegor som en resurs i ditt dagliga arbete och är en person som både kan ge och ta, hjälp och stöttning i ditt dagliga arbete. Du ser kollegialt lärande som en förutsättning för elevers utveckling och ser fram emot att jobba tätt tillsammans i team, mot gemensamt uppsatta mål med eleverna i fokus. 

Kvalifikationer

Lärarlegitimation. 

Goda språkkunskaper i samiska är meriterande.

På denna tjänst är uppvisande av utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Personliga egenskaper

Ditt ledarskap och ditt förhållningssätt är förankrat i skolans läroplan och dess värdegrund, du arbetar akitvt med värdegrunden gentemot elever ochkollegor. Du trivs och inspireras av att arbete lösninginriktat och handledande men framförallt flexibelt. Ingen dag är den andra lik. Din samarbetsförmåga är god i alla led, ditt sätt är öppet och välkomnade mot alla. 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där förmågan att samarbeta med kollegor och vårdnadshavare samt ett gott bemötande gentemot alla elever är avgörande.

Vi erbjuder

- Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens Kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Dela detta jobb

logga
Lärare F-3 Bruksvallarnas skola

Härjedalens kommun