skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Björnboda-Sörgårdsskolans verksamhet omfattar förskoleklass och grundskola 1-6 samt fritidshemmens verksamhet för ca 600 elever. Björnbodaskolan är en F-3 skola belägen i Vinsta. Fem minuters promenad därifrån genom våra grönområden ligger Sörgårdsskolan som är en F-6 skola och ligger i Kälvesta. Det finns goda kommunikationer med kollektivtrafiken till båda skolorna. Vår vision är att vara en bra skola för alla. För oss betyder det att vi har positiva förväntningar på eleverna, varandra och oss själva. Vårt inkluderande förhållningssätt och goda bemötande, där alla ska känna delaktighet, genomsyrar vår verksamhet. För att arbeta för vår vision sätter vi dialogen, kollegialt lärande och elevhälsa centralt.

Arbetsbeskrivning
Vi söker kvalificerade lärare för årskurserna F - 3 på Björnbodaskolan/Sörgårdsskolan. Skolans utvecklingsarbete sätter fokus på kollegialt lärande. Vi arbetar med ett formativt förhållningssätt, NPF samt lågaffektivt bemötande.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa F – 3. Erfarenhet av att arbeta med ett språkutvecklande arbetssätt, IKT och NPF är meriterade. För att klara uppdraget bör du ha god samarbetsförmåga med alla olika yrkeskategorier som samverkar i skolan under skoldagen. Du ska vara lyhörd för elevers och vårdnadshavares önskemål samtidigt som du har god kännedom om uppdraget. Dokumentation är en del av det vardagliga arbetet likväl som du bör ha god förmåga att strukturera och prioritera det egna arbetet.

Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    4
Sysselsättningsgrad    100
Referensnummer    2019/2124

Kontakt    
Hans Granholm, biträdande rektor, 0850805669
Facklig företrädare    
Sara Magnusson, Lärarförbundet , 08-508 05771
Ulla Hedvall, LR , 08-508 05220
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare F-3 till Björnboda/Sörgårdsskolan, flera tjänster

Ansök nu

Dela detta jobb