skoljobb.se

Om vi är många som drar åt samma kommer vi längre och trivs bra tillsammans. Därför är det viktigt att du delar vår positiva elevsyn, har ett nyfiket förhållningssätt och en god samarbetsförmåga.

Du är en spjutspets som gillar utmaningar. Du är en behörig och gärna erfaren lärare som trivs med att samarbeta med arbetslag och kollegor, du är positiv och flexibel och har lätt för att se elevernas och arbetskamraternas goda sidor. Du delar vår pedagogiska idé om att "utbilda tågluffare" och ser fördelarna med att arbeta ämnesövergripande och ha en mångfald av undervisningsmetoder.
Du vill utvecklas och lära dig mer och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är också angelägen om att kontinuerligt fortbildas och ta del av ny forskning, både i teorin och praktiken.

Fridaskolan är en arbetsplats med positiva, kompetenta och samskapande lärare. Vi trivs tillsammans och arbetar nära varandra i arbetslag. Vår vision är "att utbilda tågluffare", vilket bland annat innebär att vi arbetar aktivt med en god social miljö och att undervisa med en mångfald av undervisningsmetoder. Vi avsätter stora resurser till fortbildning. För att hålla oss i framkant samarbetar vi med forskare och har också egna forskare anställda inom Fridaskolan.
Skolan är belägen på gamla I17-området med närhet till Regementsparken, skogsområden och centrum, vilket skapar goda möjligheter för undervisning utanför klassrummet. Vår skola är Svanen-cerfitiferad vilket bland annat syns i vår skolrestaurang eftersom kockarna tillagar all mat från grunden och använder ekologiskt hållbara råvaror.
Mer information om Fridaskolan finner du på www.fridaskolan.se.

Lärare F-6

Företag Fridaskolorna AB
Regioner
Utgår

2018-12-22

Ansök nu

Dela detta jobb