skoljobb.se

Lärare F-6 till Mörarps skola Helsingborg stad

Ansök nu

Lärare F-6 till Mörarps skola Helsingborg stad

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Mörarps skola ligger öster om Helsingborg och är omgivet av grönområden. Med tåget tar du dig enkelt och snabbt till arbetet, som ligger nära stationen. Skolan har ca 300 elever i årskurserna F-6. Skolgården är grön och lummig med stora möjligheter för utepedagogik, lek och spel. Den omgivande naturen spelar stor roll i vår undervisning, och vi ser till att utnyttja den möjligheten året runt. Vi arbetar med pulsträning och har pulshöjande aktiviteter utomhus såväl som inomhus. Exempel på inslag i vår undervisning är kooperativt lärande och programmering.

Som medarbetare hos oss tror du på att goda relationer är den bästa förutsättningen för ett bra resultat. Vi har en genomgående helhetssyn på barn och elevers lärande, från förskolan upp till årskurs 6. Här arbetar vi tillsammans, all personal, med våra elever utifrån devisen kom som du är bli det du vill.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningar och inspirerar eleverna att blomma ut och bli sitt bästa jag!

I arbetet ingår mentorskap, planering, undervisning och bedömning. Du utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten i enlighet med skolans styrdokument tillsammans med dina kollegor och ledningen.

Tillsammans skapar vi en skola som är likvärdig och inkluderande. Du arbetar mot en högre måluppfyllelse och stärker varje elev i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen.

Vi arbetar med implementering av kooperativt och kommer under läsåret 2019/2020 inleda ett samarbete med känd läromedelsförfattare inom området.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en stark tro på allas möjligheter och vill driva utvecklingen framåt tillsammans med kollegor! Du är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i tidigare år. Utifrån dina drivkrafter och behörigheter så lägger vi organisationen tillsammans.

Du har väl förankrad i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Digitala verktyg är en naturlig del i din undervisning. Erfarenhet av genrepedagogik ses som meriterande.

Ditt ledarskap är tydligt och du utformar en öppen och trygg lärandemiljö. Du kan se individuella behov och möjligheter såväl som hela gruppen. Du är god kommunikatör och har förmåga att skapa goda relationer och förtroende med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Dela detta jobb

Lärare F-6 till Mörarps skola Helsingborg stad

Helsingborgs Stad