skoljobb.se

Lärare fiol

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Kulturskolan Gotland har cirka 30 anställda. Merparten av dem är musik- och/eller sånglärare, men vi har även dans, teater, bild- och form, film och TV-produktion i vårt utbud. 

Arbetsuppgifter

Individuell undervisning i fiol utgör grunden för tjänsten, men ensembleledning ingår också till viss del. Arbetsplatsen är huvudsakligen i kulturskolans lokaler i Visby, men det kan också handla om elever på andra delar av Gotland. Eventuellt innehåller tjänsten också suzukiinspirerad undervisning.

Kvalifikationer

Pedagogisk erfarenhet och utbildning är starkt meriterande. Vi ser också helst sökande med klassisk inriktning, eftersom det i tjänsten kan komma att ingå att vara en viktig kugge i Gotlands sinfonietta. Körkort och tillgång till bil har vi som ett allmänt krav. 

Eftersom tjänsten lyses på mycket kort varsel, välkomnar vi alla ansökningar, även om inte våra krav och önskningar är uppfyllda.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning

 • Arbetsplats
  Kulturskolan, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
 • Anställningsform
  Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning
  Deltid, sysselsättningsgrad 40-60%
 • Varaktighet
  Tillträde 2019-08-14 eller enligt överenskommelse med varaktighet tom 2019-12-20. Möjlighet till förlängning vårterminen 2020.
 • Antal tjänster
  1

Kontakt

 • Hans-Åke Norrby
  Kulturskolechef
  0498-269483, 0737-658925
 • Fackliga representanter 
 • Åsa Österdahl
  073-7658760

Ansökan

 • Arbetsgivarens referensnummer
  A889619
 • Sista ansökningsdatum
  2019-07-28

Övrigt

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår. 

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. 

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Dela detta jobb

Lärare fiol

Region Gotland