skoljobb.se

Lärare för åk 4-6 till Slottsvångsskolan

Ansök nu

Lärare för åk 4-6 till Slottsvångsskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Slottsvångsskolan som ofta kallas Slottet är en traditionsrik F-9 skola mitt i Helsingborg. Hos oss är skolans ca 250 elever i centrum i dubbel bemärkelse och det viktigaste för oss är att skapa förutsättningar för varje elev att utvecklas så mycket som möjligt och nå kunskapsmålen.

Vårt arbete vilar på nyckelbegreppen Kunskaper, Omtanke och Språk eftersom de är de viktigaste förutsättningar för att varje elev ska kunna utvecklas så mycket som möjligt och nå sina mål. Vi ska vara en skola som alla kan vara stolta att kalla sin.

Hos oss på Slottet möts du av historiska lokaler och moderna idéer i arbetet med elever som verkligen behöver dig och som du kan göra skillnad för på riktigt varje dag!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en engagerad och engagerande lärare till våra elever på mellanstadiet! I uppdraget ingår att undervisa elever i årskurs 4-6 samt ha delat mentorskap för en klass på mellanstadiet. Vi ser gärna att du är behörig i många ämnen och kan tänka dig att arbeta både som klasslärare och som ämneslärare eftersom vi nu bygger en organisation där vi överbryggar stadieövergången från åk 3 med klasslärare och sedan fasar över till ämneslärarsystem inför högstadiet.

Hos oss förväntas du driva och utveckla ditt pedagogiska arbete på ett sätt som är inspirerande för eleverna. Just nu arbetar vi mycket med våra prioriterade utvecklingsområden språkutvecklande arbetssätt, förutsättningar för lärande och IKT. Det är ett arbete där det finns stora möjligheter för dig att vara med att påverka och samtidigt utvecklas som pedagog.

Du möts på Slottet av engagerade kollegor och ledning som tillsammans arbetar mot vår vision att vara en skola som alla är stolta att kalla sin. Vill du vara med?

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa årskurs 4-6. Vi ser gärna att du är behörig i SO och det är meriterande om du är behörig flera ämnen. Om du har flera års erfarenhet eller nyligen tagit examen är inte avgörande, det viktigaste är att du är trygg i dig själv och rollen.

Eftersom arbetet med IKT är ett av våra prioriterade utvecklingsområden är det också viktigt att du har goda digitala kunskaper. Du tror på värdet av kollegialt lärande, använder dig av bedömning för lärande för att utveckla din undervisning och tar ansvar för elevernas kunskapsutveckling.

Vill du också jobba på Slottet?
Välkommen med din ansökan till oss! Vi tillämpar löpande urval.


ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare för åk 4-6 till Slottsvångsskolan

Helsingborgs Stad