skoljobb.se

Lärare för yrkeskompetensbevis

Företag YrkesAkademin
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Lärare för yrkeskompetensbevis

Yrkesakademin Göteborg söker två YKB lärare

Arbetsuppgifter
Som lärare för YKB kommer du att hålla i utbildningen för yrkeskompetensbeviset. Det betyder att utbilda redan aktiva yrkeschaufförer samt att hålla i grundutbildning för yrkeskompetens av nya förare. Du kommer arbeta med kundanpassade utbildningar och ha ett nära samarbete med våra företagskunder. 

Du ska hålla i grundutbildningen för yrkeskompetensbeviset av nya förare samt annan teoriundervisning som vi tillhandahåller till våra deltagare som kommer från Arbetsförmedlingen och även våra företagskunder. Det ställer krav på att du ska vara flexibel och kunna anpassa undervisning utifrån behov och det faktum att elevgruppen kommer förändras i kunskapsnivå och utbildningsbakgrund.

Erfarenhet/kvalifikationer
För denna tjänst krävs det att du är eller tidigare har varit verksam yrkesförare samt att du har erfarenhet av att undervisa eller instruera i en arbetsroll. En bra bakgrund för denna tjänst är att ha varit gymnasielärare inom transporttekniskt program, depåchef, trafikledare, transportledare eller annan bakgrund inom person och godstransport men det är inget krav.

Du är en person som ser möjligheter. Du inser vikten av ett positivt bemötande, att kunna möta och följa den enskilda eleven utifrån hans/hennes förutsättningar och att vara tålmodig. Vidare är du en lagspelare som bidrar till att skapa en trygg miljö där du samarbetar med övrig personal. Tillsammans med arbetslaget deltar du i planering, genomförande och uppföljning av undervisning och aktiviteter.

ANSTÄLLNINGSFORM

Tillsvidareanställning med prövotid på sex månader.

ANSÖKAN

Sök tjänsten genom att maila CV till Tomas Andersson, platschef på Yrkesakademin i Göteborg, tomas.andersson@ya.se Har du frågor är du även välkommen att kontakta Tomas på e-post eller på telefon, 0760-84 75 00.

OM YRKESAKADEMIN

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

Responsible recruiter

Monica Scott

monica.scott@ya.se0766086513

Dela detta jobb

Lärare för yrkeskompetensbevis

YrkesAkademin