skoljobb.se

Lärare fordonsteknik

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2019-11-10

Ansök nu

Lärare fordonsteknik

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

På Wisbygymnasiet samarbetar vi och tar gemensamt ansvar så att våra elever når examensmålen. Vi sätter laget framför jaget, ser möjligheter till utveckling och talar gott om varandra. Undervisningen skapar vi tillsammans, den präglas av delaktighet och variation samt inspirerar till att vilja lära mer.

Skolan erbjuder en spännande, modern och anpassad miljö. Vi har en aktiv elevkår, ett rikt idrotts- och föreningsliv och vår skola präglas av mångfald och tolerans. Skolan rankas högt av elever och medarbetare när det gäller trivsel och arbetsro.

Wisbygymnasiets lärare arbetar i ämnes- och programarbetslag och vår vision är:
• Vi är i framkant när det gäller att möta dagens och morgondagens behov i samhället
• Vi har bra hälsa och mår bra i vår skolmiljö
• Vi är platsen för både bildning och utbildning

Arbetsuppgifter

Vi söker tre lärare inom fordonsteknik till Fordons- och transportprogrammet på Wisbygymnasiet. Två av tjänsterna har inriktningen personbilsteknik och reparation av lätta fordon. Den tredje tjänsten är inom fordonsteknik med inriktning på tyngre fordon så som exempelvis, lastbil, entreprenadmaskiner och lantbruksmaskiner. I alla tre tjänster ingår mentorskap och ett nära samarbete med ett arbetslag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare eller har en ambition av att bli det. Du har erfarenhet inom personbilsteknik och reparation av lätta transportfordon eller tunga fordon. Du har även kunskap om fordons- och transportbranschens villkor och arbetsområden.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Dela detta jobb

Lärare fordonsteknik

Region Gotland