skoljobb.se

Lärare förskoleklass

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

S:t Hansskolan ingår i Norrbacka-S:t Hans-Polhem skolområde och ligger i norra Visby med tre F-6 skolor. S.t Hans belägen innanför ringmuren och Norrbacka och Polhem strax utanför. Skolområdet beräknas i framtiden ha över 500 elever jämnt fördelat på skolorna. På alla tre skolorna finns fritidshem i åldrarna F-6. Skolorna har nära tillgång till de sevärdheter som finns i Visby men också Visbys medeltida stadskärna. Naturen finns också på nära avstånd bl.a. genom havet, gravarna runt ringmuren samt kuststräckan norrut.

Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta och undervisa i förskoleklass på S:t Hansskolan. Arbetet som lärare kommer bland annat omfatta helklassundervisning såväl som undervisning i mindre grupper, utifrån de behov vi ser.
Du kommer att ha ett dagligt samarbete med skolans lärare och särskilt personalen på fritidshemmet för att skapa en bra heldag för eleverna. Genom uppdraget som undervisande lärare och mentor ansvarar du även för mycket av kontakten med elevernas vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund i förskoleklass. Ditt elevfokus är tydligt, och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du har även kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar elevers lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation.

I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av elever, vårdnadshavare och kollegor. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Vidare har du god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift. Du tycker om att leda och motivera andra, och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

Vi erbjuder två tjänster i förskoleklass. Du är antingen utbildad Förskollärare eller Lärare f-3. Vi lyser bägge tjänsterna på tillsvidare, vilket även gäller dig som är förskollärare om du kan tänka dig en eventuell fortsättning inom förskolan, då ena tjänsten gäller 2021.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Lärare förskoleklass

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Dela detta jobb