skoljobb.se

Lärare förskoleklass vikariat

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-01

Ansök nu

Lärare förskoleklass vikariat

Lärare förskoleklass Runbacka skolor

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss på Runbacka skolor?

Skolan består av ca 570 elever fördelat tvåparallelligt från förskoleklass till skola år 9. Vi har har en stor naturskön skolgård samt nära till Järvafältet vilket är en stor tillgång. Skolans elever och personal utgår ifrån en stabil värdegrund vilket skapar trygghet och studiero samt goda resultat. Utvecklingen med IKT som ett verktyg är en självklar del av elever och pedagogers dag och du är redo att utveckla och utvecklas med oss i detta.  

Kvalifikationer

Du har bra ledaregenskaper och kan skapa goda relationer med elever och föräldrar. Du är intresserade av skolutveckling och av att utveckla din undervisning i samråd med kollegor. Elevernas resultat är alltid i fokus och du strävar efter att förbättra resultaten.

På Runbacka skolor arbetar år 1 och 2 i ett tvålärarsystem och år F och 3 har tre lärare fördelat på två grupper. Därför förutsätter vi att du ska ha lätt för att samarbeta och en vilja att vara med och utveckla pedagogiska frågor tillsammans med arbetslaget.

På vår enhet arbetar vi aktivt för att stärka elevinflytandet och vi arbetar bl a med stationsarbete för att nå alla elever på bästa sätt. Eleverna har Ipads och du behöver därför behärska digitala verktyg.

Tjänsten är ett heltidsvikariat, där du ska bedriva undervisning i förskoleklass samt på fritidshemmet. Vikariatet gäller i första hand under vårterminen, med eventuell förlängning.

För att jobba hos oss krävs det att du är en framåt person som vill fortsätta utveckla dig och dina arbetsmetoder.

Välkommen med din ansökan som lärare till Runbacka skolor

Kontaktperson

Lina Strachal, Biträdande rektor år F-3

lirad_s@edu.sollentuna.se   08-626 16 02 070-644 31 01

Kontaktpersoner:
Lina Strachal, biträdande rektor 
tfn: 086261202 
mob: 0706443101

Dela detta jobb

Lärare förskoleklass vikariat

Sollentuna kommun