skoljobb.se

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Holstagårdsskolan är en F-9-skola belägen i ett naturskönt område i Helsingborgs norra del, Laröd. Personalen är organiserad i arbetslag, vilka präglas av positivt engagemang. Viktiga värden för oss på Holstagårdsskolan är att skapa ett elevnära ledarskap med trygga relationer och elevens delaktighet som bas.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som lärare/förskollärare i förskoleklassen på Holstagårdsskolan arbetar du med att skapa kreativa lärmiljöer för barnens lärande och utveckling. Leken och nyfikenheten genomsyrar våra dagar. I förskoleklassen lägger vi tillsammans grunden för elevernas fortsatta tid i grundskolan. Tillsammans med kollegor och elever planerar och dokumentar du det pedagogiska arbetet.

Vårt erbjudande till dig:
Ett öppet, positivt arbetsklimat både i ditt lilla arbetslag och på skolan i stort.
En verksamhet där pedagogisk utveckling står i fokus.
Kompetensutveckling som en naturlig del i ditt arbetsuppdrag.
Ett nära samarbete med 36 vetgiriga förskoleklasselever!

KVALIFIKATIONER
Du har en lärarexamen eller förskollärarexamen och är legitimerad lärare/förskollärare. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete, inklusive pedagogisk dokumentation med inriktning mot de lägre åldrarna är meriterande.

I din roll som pedagog använder du digitala verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande.
För att trivas och lyckas på Holstagårdsskolan krävs det också att du har en positiv inställning, lätt för att bygga relationer och att du alltid sätter barnens behov i första hand.

Vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Lärare/förskollärare till förskoleklass sökes till Holstagårdsskolan

Regioner
Utgår

2018-08-20

Ansök nu

Dela detta jobb