skoljobb.se

Vi söker nu en lärare med speciallärarutbildning och en förskollärare med behörighet att arbeta i grundsärskola/träningsskola för arbete i grundsärskolan Laholms kommun, för mer information och tjänsten och kvalifikationer läs vidare nedan.

Arbetsplatsen
Välkommen till en arbetsplats som kännetecknas av hög trivsel, kompetens, samarbete, utveckling och kreativitet. Vi är en skola där goda relationer mellan vuxna och barn ses som en grundförutsättning för elevernas utveckling och lärande. Vi ser varje elevs erfarenheter och kunskaper som en tillgång och något som berikar oss alla. Bland våra framgångsfaktorer märks kollegialt lärande, god tillgång av digitala verktyg, en lärmiljö där misstag välkomnas som en möjlighet för lärandet samt att elevernas delaktighet prioriteras.
I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapssultat. Vår vision är "ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS".

http://sarskolanlaholmskommun.se/

Arbetsuppgifter
Som lärare kan du arbeta med elever i åk 1-9 grundsärskolan samt på individuella programmet i gymnasiesärskolan, och som förskollärare arbetar du med undervisning för åk 1-6 grundsärskolan/träningsskolan.

Kvalifikationer
För lärartjänsten krävs behörighet i något/några av ämnena SV/MA/NO/IDH/HKK med speciallärarutbildning med inriktning mot utvecklingsstörning.
För förskollärartjänsten krävs att du är legitimerade förskollärare/lärare med behörighet att undervisa i grundsärskolan/träningsskolan. Vi fäster stor vikt vid tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.

För att vara aktuell för tjänsterna vill vi att du bifogar ett personligt brev och CV till din ansökan, samt kopia på lärarlegitimation, alternativt examensbevis för nyutexaminerade.

Är du nyutexaminerad lärare/förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Tillträdesdag
Snarast enligt överenskommelse

Upplysningar
Rektor Anitha Tillman 0430-155 10 eller 073-022 15 80

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2018-09-26 Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Lärare/ förskollärare till grundsärskolan Laholms kommun

Företag Laholms kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-26

Ansök nu

Dela detta jobb