skoljobb.se

Lärare Fridagymnasiet - Svenska/Engelska ev. i kombination med annat ämne

Företag Fridaskolorna AB
Regioner
Utgår

2019-05-30

Ansök nu

Lärare Fridagymnasiet - Svenska/Engelska ev. i kombination med annat ämne

Vi söker 1 lärare med behörighet i svenska/engelska ev. i kombination med annat ämne. Du kommer också ingå i ett arbetslag med ansvar för en mentorsgrupp.
Vår önskan är att du har formell behörighet samt lärarlegitimation i linje med uppdraget.

Inte så ofta händer det, men nu har du chansen att börja jobba hos oss på Fridagymnasiet!
Är du intresserad av att utbilda engagerade och kunskapstörstande gymnasieelever i en stimulerande miljö? Vi är det lite mindre gymnasiet där alla blir sedda. Hos oss finns en familjär stämning där alla känner varandra, både elever, lärare och all personal. Hos oss är kurser, ämnesövergripande arbete och mentorsrollen lika viktiga ingredienser för att få en hållbar verksamhet. Våra tre program EK, SA och NA skall på bästa sätt förbereda våra elever för framtida jobb och studier och vi har ett stort fokus på såväl lärande som trivsel.

Vi har stadigt växt de senaste åren och erbjuder såväl elever som personal en lugn, trygg och stimulerande miljö att utvecklas och trivas i. De senaste åren har vi också haft en stabil organisation som framgångsrikt förädlat vår utbildningsidé och som pedagog hos oss har du en stor frihet men också ett stort ansvar. Våra lokaler finns i vackra Hagaparken i Vänersborg och vi genomför ständigt ett förbättringsarbete med våra lokaler för att erbjuda en modern och vacker miljö att undervisa i. Du behöver vara intresserad av IKT och vår digitala miljö används mycket av såväl elever som personal.

Fridaskolans grundidé är att de människor som har valt att arbeta i organisationen ständigt ska reflektera över sitt ansvar och sin roll i organisationen. Vi förväntar oss att du ska vara flexibel, ansvarstagande och kreativ. Som anställd inom Frida Utbildning har du ett uttalat ansvar att aktivt bidra till att skapa en god arbetsmiljö för utveckling och lärande.

Fridagymnasiet startade hösten 2006 i Vänersborg med visionen att utbilda "tågluffare". Idag bedriver vi utbildningar inom Samhällsvetenskapsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Ekonomiprogrammet.

Vi är en fristående skola som har utformat verksamheten utifrån rådande forskning gällande pedagogik och vår filosofi om lärande.

I nuläget har vi 228 elever och har stadigt ökat elevantalet de senaste åren vilket gör att vi idag har fullt på samtliga av våra program.

Dela detta jobb

Lärare Fridagymnasiet - Svenska/Engelska ev. i kombination med annat ämne

Fridaskolorna AB