skoljobb.se

Lärare fritidshem

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Du kommer att arbeta på fritidshemmet och i skolsamverkan där dina arbetsuppgifter innebär pedagogiskt arbete i grupp. Tillsammans med ditt arbetslag planerar, genomför och utvecklar du fritidshemmets dagliga verksamhet. Du arbetar för att stödja elevernas utveckling och ge dem möjlighet till olika fritidsaktiviteter samt utvecklar deras sociala förmågor och kunskaper. Tillsammans med övriga medarbetare på skolan är du med och bidrar till att skapa en trygg, stimulerande och lärorik verksamhet.

Välkommen till oss
Dalviksskolan är en F - 6 skola med vackert naturnära läge på Dalvikshöjden. Våra ledmotiv är trygghet, kunskap och miljö. Vi är möjligheternas skola där vi ser till varje barns behov och förmåga. Dalviksskolans styrka är kompetenta och engagerade medarbetare, här tar alla vuxna ett gemensamt ansvar för alla våra barn. Vi har en hög måluppfyllelse och vi lägger stor vikt vid våra värdegrundsfrågor.

Din kompetens
Du är legitimerad lärare och har en examen som lärare inriktning fritidshem alternativt fritidspedagogexamen, gärna med inriktning i idrott och något mer ämne. Vi söker dig som är intresserad av kvalitetsfrågor och som vill vara med och utveckla verksamheten. Som person är du kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och har ett positivt och inkluderande förhållningssätt. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Grundläggande IKT kompetens är ett krav.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till ansökan om belastningsregister här.

Välkommen till oss, tillsammans skapar vi lärglädje!

Mer information
Per Johansson, rektor tfn: 036-106164
Anders Josefsson biträdande rektor tfn: 036-107323
Linda Seeberg Lärarförbundet tfn: 036-107729

Dela detta jobb

Lärare fritidshem

Jönköpings kommun