skoljobb.se

Lärare fritidshem

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss på Grästorpsskolan!
Vill du arbeta på en skola som är på gång och som vill ta täten i det pedagogiska fältet? Skolan har hög lärarbehörighet och det finns en vilja att utveckla skolan framåt. Vi söker nu lärare fritidshem som vill ta sig an våra härliga elever på Grästorpsskolan.

Vårt skolområde består av Grästorpsskolan som är en F-3 skola med 100 elever och Råslättsskolan, en nybyggd F-6 skola med 500 elever. Grästorpsskolan är en familjär och liten skola där alla känner alla. Skolan har hög lärarbehörighet och det finns en vilja att utveckla skolan framåt.

På hela skolområdet finns en engagerad personalstyrka på ca 110 anställda som sätter stort värde i att samarbeta och göra skillnad.

Ditt nya jobb
Som lärare fritidshem på Grästorpsskolan deltar du aktivt i planeringen och utveckling av verksamheten tillsammans med dina kollegor. En viktig del i uppdraget är att stimulera elevernas utveckling och lärande, sociala kompetens, kamratrelationer och att bidra till ett demokratiskt förhållningsätt.

Du som intresserad av att arbeta med kompetenta kollegor i arbetslag, vill driva utveckling inom ditt yrkesområde och ser lärande som en ständig process där du har möjlighet att utveckla ditt arbete är välkommen att söka anställning hos oss.

Din kompetens
Vi söker dig som har adekvat lärarutbildning för fritidshem. Behörighet i musik eller bild är meriterande. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Som person tillför du entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta och är lyhörd för idéer. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du känner en stolthet för ditt arbete och vill göra skillnad tillsammans med oss. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

Bra att veta
Vi erbjuder introduktion och mentor för nya lärare.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetarevisar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här.

Upplysningar
Athanasios Serakis, rektor: 036-10 24 56
Lärarförbundet: 036-10 50 00

Välkommen med din ansökan! Tillsammans skapar vi lärglädje!

Dela detta jobb

Lärare fritidshem

Jönköpings kommun