skoljobb.se

Lärare Fritidshem

Ansök nu

Lärare Fritidshem

9882391-little-girl-on-a-playground liten.jpg
Lärare Fritidshem
Verksamhetsområde Lärande, Bergetskolan
Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Verksamhetsområdet Lärande har uppdrag att vara service-, samordnings- och ledningsstöd inom förskola, fritidshem, grundskola, integrerad särskola, elevvårdsteam och musikskola.

Våra grundskolor präglas av trygghet och trivsel. Eleverna ska stimuleras till kreativitet, möjlighet till rörelse, fantasi, nyfikenhet samt lust att lära och begåvning uppmuntras och utmanas. 

Arbetssätt och arbetsformer ska anpassas och utvecklas efter individens och gruppens förutsättningar och behov så att självkänsla och medkänsla kan utvecklas och stärkas.
Ditt uppdrag och din profil
Vi på Bergetskolan söker en lärare för fritidshem alternativt fritidspedagog som vill vara med och utveckla vår fritidsverksamhet. Du ska tillsammans med dina kollegor ta ansvar för att planera och genomföra en rolig och utvecklande fritidsverksamhet. Under elevernas skoltid kommer du att arbeta med elevstöd och skolsamverkan i klassrummet. 

Vi ser gärna att du är anpassningsbar, positiv och har vilja att bidra till utveckling av vår verksamhet. Du har ett positivt förhållningssätt och möter elever, vårdnadshavare och kollegor med kompetens och värme. Du har god social förmåga och lägger fokus på elevernas bästa. Elever i behov extra anpassningar och särskilt stöd fångar ditt engagemang.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare för fritidshem alternativt utbildad fritidspedagog

Villkor
Tillträde 2019-01-07

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-01-07
Löneform    Semestertjänst
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %

Ort    Orsa
Län    Dalarnas län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/107

Kontakt    
Erik Kinell, 0250-55 22 22
Facklig företrädare    
Camilla Ländin, Lärarförbundet, 0250-55 22 83
 

Dela detta jobb

Lärare Fritidshem

Orsa kommun