skoljobb.se

Lärare fritidshem

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-23

Ansök nu

Lärare fritidshem

Slättenskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Hammardalens skolområde ligger i Norrahammar och består av Brodalskolan och Slättenskolan. Båda skolorna innefattar förskoleklass, årskurs 1-5 och fritidshem. Vi söker två lärare i fritidshem till Slättenskolan.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar arbetet på fritidshem och skolsamverkan i förskoleklass. Du kommer arbeta med planering, genomförande och utveckling av fritidshemmets dagliga verksamhet tillsammans med övriga pedagoger på skolan. Utöver huvuduppdraget i fritidshemsverksamheten så söker vi en pedagog som tar ansvar och är med och utvecklar skolsamverkan. En del av samverkan kan vara att ta ansvar och utveckla rastverksamheten.

Vi söker dig som kan och vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet som alltid sätter eleven i centrum. Du ska vara en del av fritidshemmet som ger eleverna trygghet, glädje, lust och engagemang. Du deltar i enhetens arbete med kollegialt lärande.

Kompetenskrav
Du är legitimerad lärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog. Grundläggande IT-kompetens är ett krav och det är viktigt att du ser det som ett naturligt verktyg i ditt arbete.

Stor vikt läggs vid flexibilitet och förmågan att driva utvecklingen i verksamheten framåt. Du ska vara väl förtrogen med Lgr 11. Du är trygg i din roll som lärare i fritidshem och i de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och har lätt att bygga relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Upplysningar
Sofie Öjfelt rektor 036-103691
Therese Hulusjö bitr. rektor 036-103517
Marika Kolmodin-Berg, Lärarförbundet, 036-10 36 58


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare fritidshem

Jönköpings kommun