skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Gränna skolområde består av Ribbaskolan F-9 i Gränna och Kumlabyskolan F-6 på Visingsö. Här arbetar totalt 80 personer och 570 elever i åldrarna 6-16 år har sin skolgång hos oss. Våra skolor erbjuder fina, fräscha och ändamålsenliga lokaler oh vi finns i en vacker och inspirerande miljö vid Vättern.
Alla som arbetar på Gränna skolområde arbetar för elevens bästa. En positiv och trygg lärmiljö är viktig för oss och vi verkar tillsammans för en skola där vi för pedagogiska diskussioner och utvecklande samtal. Personalens kompetens och engagemang märks tydligt i det dagliga arbetet och när vi nu utvecklar skolan vidare. Vi strävar efter att vara en skola som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Arbetsuppgifter 
Tjänsten innebär arbete som resurspedagog i åk 7-9, dels med en elev ett par timmar om dagen och dels med några elever i nära samarbete med arbetslaget i åk 7 och skolans specialpedagogiska team.

Kompetenskrav 
Vi söker en pedagog som med kunskap, engagemang och erfarenhet kan stödja elever i deras lärande. Du behöver ha lätt för att samarbeta och kommunicera både med elever, föräldrar och personal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. 
Du hittar länken till ansökan om belastningsregister nedan;

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ 

Varmt välkommen med ansökan!

Upplysningar 
Rektor Gunilla Crona, tel 036-106660
Bitr rektor Tuva Lindström-Holm, tel 036-103551

lärare fritidshem alt fritidsledare

Ansök nu

Dela detta jobb