skoljobb.se

Lärare fritidshem/ fritidspedagog

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2018-06-24

Ansök nu

Lärare fritidshem/ fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas.

Arbetsuppgifter

Nu behöver vi en lärare i fritidshem/fritidspedagog till Gråboskolan F-6.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker är fritidspedagog eller lärare med behörighet för fritids (bifoga legitimation i din ansökan). Bredare ämnesbehörighet är meriterande, företrädesvis i något praktisk- estetiskt ämne som bild, musik el idrott. Är du intresserad av arbeta som skolgårdspedagog är det också mycket intressant. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet: Som pedagog på fritids ska du vara länken mellan fritidsverksamheten och skolan. Du ser elevens hela dag. Det är därför viktigt att du kan samarbeta med olika funktioner och bidra till en pedagogisk helhetssyn. Arbetet sker både i skola och på fritidshem. 

Gråboskolan har en härlig mångfald i elevgrupperna. Vi vill därför att du har intresse för och gärna erfarenhet av att arbeta på en mångkulturell skola. Vi har även fokus på rörelse, miljö och natur. Arbete med Grön Flagg och NTA är självklara inslag i undervisningen. 

Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har ett positivt förhållningssätt samt viljan och förmågan att arbeta ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Arbetsplats
Gråboskolan F-6, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesbeskrivning
Tillträde 2018-08-13
Antal tjänster
1

Kontakt
Jörgen Norström
Rektor
0498-269612, 0737 658737

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer
A790053
Sista ansökningsdatum
2018-06-24

Dela detta jobb

Lärare fritidshem/ fritidspedagog

Region Gotland