skoljobb.se

Lärare fritidshem/Fritidspedagog, Strömskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2018-12-21

Ansök nu

Lärare fritidshem/Fritidspedagog, Strömskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Strömskolan är en F-6 skola med ca 365 elever. Skolan ligger centralt i Kinna, men har ändå nära till skogen och naturen.
För oss är det viktigt att skapa en god lärmiljö för alla elever och ha ett inkluderande synsätt. Inom all vår verksamhet arbetar vi med kollegialt lärande. Strömskolan är en SMART certifierad skola och klassrummen är utrustade med interaktiva skrivtavlor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en positiv medarbetare som vill jobba mot högre måluppfyllelse för våra elever i fritidshemmet. Du kommer att vara en del av ett arbetslag som ser samarbete som en självklarhet och som ser till att skapa en inspirerande och lärorik verksamhet både under skoldagen och under fritidstiden. Tillsammans med dina kollegor skapar du ett fritidshem som stimulerar till bland annat återhämtning, skapande och rörelse i enlighet med målen. Hos oss får du vara med och utveckla inkluderande lärmiljöer, ett formativt arbetssätt som gör eleverna delaktiga och skapar egen drivkraft. Som pedagog kommer du att, tillsammans med dina arbetskollegor, ansvara för att skapa goda förutsättningar för lärande under elevernas hela skoldag utifrån styrdokumenten; planering, dokumentation och uppföljning är självklara delar av arbetet. Vi förstår att en trygg stämning ger de bästa förutsättningarna för att alla våra elever skall må bra, hela dagen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker främst dig som har en avslutad och relevant högskoleutbildning. För oss är det viktigt att fritidshemmet håller hög kvalitet! Vi förväntar oss att du är en person som vill och vågar ta egna initiativ. Du har vilja och ambition att ständigt utveckla verksamheten mot en inkluderande lärmiljö som fångar barnen oavsett förutsättningar och intresse. Du är en lagspelare med positiv syn på din omgivning och ett flexibelt och lösningsfokuserat arbetssätt. Du ser relationsbyggande som en viktig väg till framgång och du tror att alla människor kan utvecklas, både kunskapsmässigt och socialt.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare fritidshem/Fritidspedagog, Strömskolan

Marks kommun