skoljobb.se

Lärare fritidshem Närlundskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

Lärare fritidshem Närlundskolan

NÄRLUNDASKOLAN ligger naturnära och centralt i Ekerö tätort. Skolan har 370 elever i åk F-6. Den har nyligen byggts om och har modern teknisk utrustning i alla lokaler. Personalens förhållningssätt är inkluderande och vi strävar efter att göra utbildningen tillgänglig för alla. Arbetsmiljön är en miljö för lärande. Vi tycker att personalens lärande är lika viktigt som elevernas.
 

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
I Ekerö kommun får lärare tid till barnen och undervisningen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. Våra omgivningar är som gjorda för att knyta an till delar ur läroplanen med vår rika natur och kulturhistoria. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra. Här ser vi på det kollegiala lärandet som en förutsättning för elevernas utveckling.

Vi söker en engagerad fritidslärare/fritidspedagog till oss på Närlundaskolan. Ditt huvudsakliga uppdrag kommer att ligga i att förbättra vår rastverksamhet för hela skolan F-6. Du kommer att vara den som planerar och samordnar rastaktiviteter för att sedan både leda och arbetsleda den personal som är ute på skolgården som rastvärdar.

Du som arbetar i Närlunda kommer ha möjlighet att delta i olika typer av fortbildning. Tid finns i tjänsten och vi har pedagogiska konferenser varje vecka.

Välkommen att utvecklas med oss.

Kvalifikationer
För att du ska klara av uppdraget, ser vi gärna att du kan uppfylla följande kvalifikationer:

  • Du har lärarlegitimation med inriktning fritidshem eller fritidspedagogutbildning. Meriterande om du har inriktining idrott och hälsa.
  • Du trivs med att arbeta med elever och du vill vara med och utveckla vår skola.
  • Relationsbyggande är en viktig del i arbetet som lärare, såväl gentemot elever och vårdnadshavare som mot kollegor. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, skapar kontakter och underhåller relationer.
  • Du samarbetar med andra människor genom att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.

Tillträde: 2019-10-01 eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare,

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Kontaktpersoner

Caroline Lidström

Rektor

08-124 578 80

Lärarförbundet Expedition

073-661 82 87

 

Lärarnas Riksförbund Expedition

073-661 82 90

Du ansöker senast 2019-11-03 genom att klicka på knappen nedan.

 

Dela detta jobb

Lärare fritidshem Närlundskolan

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen