skoljobb.se

Lärare fritidshem, Sjöbyskolan Horred

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2019-03-08

Ansök nu

Lärare fritidshem, Sjöbyskolan Horred

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Här finns ett rikt näringsliv med världskända företag i olika branscher – med plats för fler att förverkliga sina drömmar. I Mark finner du hög livskvalitet, trygghet för alla och fantastiska naturupplevelser. Hos oss bjuds du på undersköna miljöer bland dalgångar och sjöar samt ett rikt föreningsliv. Till Mark är det alltid nära från Göteborg, Borås och Varberg. Vi hoppas att just du är talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Sjöbyskolan och Björketorpskolan ingår i samma rektorsområde och skolorna är med i ett spännande förändringsarbete som pågår under de närmaste 3 åren med start Vt 19. Förändringsarbetet heter Schools that deliver där vi beforskar de områden som respektive skola behöver utveckla. Vi arbetar för att våra kärnvärderingar dagligen ska vara levande i vår verksamhet. Som en del i vårt förebyggande arbete så arbetar vi med hästunderstödda insatser.

Skolorna har en fullbemannad och välfungerande elevhälsa med specialpedagog, skolkurator, skolpsykolog, skolsköterska och socialpedagog.
Låter detta som ett spännande förändringsarbete som du vill vara med och driva så är du välkommen att söka till våra skolor.

I Horred ligger Sjöbyskolan mitt i byn på höjden av Lunnaliden och har med sin stora skolgård en härlig miljö för både inomhus- och utomhusaktiviteter. I omgivningen finns skog och mark samt stora strövområden som lockar till lärande utomhus både skola och fritidshem. Här går cirka 160 elever, årskurs F-6 med fritidshem som är uppdelade på två avdelningar.
Björketorpskolan beläget i Björketorp, ett mysigt samhälle i Marks kommun. Vår skolgård ger förutsättningar för en aktiv utevistelse. Närheten till skog och mark ger oss möjligheter att bedriva undervisning även utomhus.
Här går cirka 110 elever, årskurs F-6 med fritidshem som är uppdelade på två avdelningar.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ingå i fritidshemmets arbetslag på Sjöbyskolan. I ditt uppdrag ska undervisningen utgå från elevernas behov, intressen och erfarenheter. Du arbetar, tillsammans med övriga lärare på fritidshemmet med inspirerande verksamhet och utveckling och på skolan. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för elevernas sociala utveckling och lärande.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare fritidshem. Du är trygg i ditt ledarskap och är lyhörd samt har en god samarbetsförmåga med såväl elever som föräldrar och kollegor. Du är lösningsfokuserad och har förmåga att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare fritidshem, Sjöbyskolan Horred

Marks kommun