skoljobb.se

Lärare, fritidspedagog eller elevassistent

Regioner
Utgår

2018-09-20

Ansök nu

Lärare, fritidspedagog eller elevassistent

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss

ARBETSUPPGIFTER
I resurscentrum ingår du i ett team av lärare, fritidspedagoger och elevassistenter. Vi söker dig som vill ingå i det här teamet och vara en viktig person för våra elever och kan skapa goda förutsättningar för varje elev att inhämta och utveckla kunskaper och värden. Arbetet består av stöd i undervisning i skolans Resurscentrum under hela skoldagen och på fritidshemmet. Utifrån klasslärarens planering stöttar du eleven i att utföra uppgifter. Till resurscentrum kommer elever som vill ha en extra utmaning och/eller är i behov av en lugnare arbetsmiljö än den i klassrummet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som antingen är lärare i tidigare år, fritidspedagog eller elevassistent. Pedagogisk utbildning är meriterande men inte ett krav. Du är lyhörd och flexibel och har förmåga att fånga upp kunna bemöta elever i behov av olika former av stöd. Du har förmågan att skapa stabilitet genom att du är en ”trygg och klok vuxen”.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i skolan. Det är en fördel om du har förståelse kring hur skolans ”skolans verklighet” ser ut och om våra styrdokument. Detta är dock inget krav.

Vi tillämpar urval och eventuell tillsättning under ansökningstiden och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare, fritidspedagog eller elevassistent

Mörbylånga kommun