skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Skolan i Luleå - en nationell förebild!
Avanskolan ligger vackert belägen i ett gammalt kulturlandskap vid Luleå älv. Vi erbjuder en trygg skola med inspirerande lärmiljö som präglas av nära samarbete och engagerade pedagoger. Vi strävar efter att med vårt arbetssätt inspirera, väcka nyfikenhet och lust att lära. Vi vill att det ska kännas meningsfullt, spännande och roligt att gå i Avanskolan. Vi lägger stor vikt vid estetiska lärprocesser och en kollegial samverkan med en naturlig delakultur som sträcker sig bortom vår egen skola i ett vidgat klassrum, inte minst med vår vänskola Klöverträskskolan. Våra tre utvecklingsområden under 2019/2020 är språkutvecklande arbetssätt, rörelseglädje och ökad tillgänglighet.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer främst att undervisa i åk 1 där du ingår i kollegial samverkan med pedagogerna i förskoleklass och i åk 2-3. Fokus i tjänsten är på tidiga insatser inom läsa-skriva-räkna varvid du kommer att arbeta aktivt med läs- och skrivinlärning samt matematik på lågstadiet och i förskoleklass. Därför är det viktigt att du har ett eget läs- och skrivintresse. Vi ser gärna att du har en arsenal av verktyg, inte minst digitala, för att bidra till att utveckla skolans utvecklingsområden.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i svenska och matematik i årskurs 1-3, det är meriterande om du är behörig att undervisa i förskoleklass. Det är även meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av läs- och skrivinlärning. Vi ser att du har ett driv att utvecklas i din profession och har förmågan att ta egna initiativ samt se möjligheter. Du är bra på att samarbeta med andra och visar en god portion av engagemang samt har ett gott bemötande.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Om du erhåller befattningen måste du lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Lärare fskkl-åk 3 till Avanskolan

Företag Luleå kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-23

Ansök nu

Dela detta jobb