skoljobb.se

Lärare Fysik åk 7-9

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Lärare Fysik åk 7-9

Fårösundsskolan

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vilka är vi?

Fårösundsskolan är en nyrenoverad skola med bra förutsättningar att bedriva undervisning utifrån de digitaliseringsmål som finns i styrdokumenten. Skolan har en trygg och kompetent personalgrupp som kollegialt stöttar och hjälper varandra.

På Fårösundsskolan kommer det till nästa läsår att finnas ca 130 elever från förskola till årskurs 9. På Lärbro skola kommer det finnas ca 120 elever från förskola till årskurs 6. Skolornas omgivningar ger mycket bra förutsättningar till att bedriva delar av undervisningen utomhus.

Dina arbetsuppgifter

Till våren söker vi en lärare som kan undervisa i fysik på högstadiet. Det innebär att undervisa i två klasser, åk 7 och åk 8-9. Undervisningen ligger nu i schemat på tisdagar mellan 8.30 -10.10 och på torsdagar 13.35 - 15.15. Men det kan finnas möjlighet att ändra på det utifrån den sökandes önskemål. Tjänsten är på 20 % av en heltid.

Vem är du?

Vi söker en legitimerad lärare i ämnet fysik för åk 7-9 men tar emot ansökningar om du har undervisat i liknande ämnen i skolan eller har andra kvalifikationer som gör att denna tjänst är något för dig.

Ett stort plus är om du har jobbat med liknande uppgifter inom skolan värld men har du ämneskvalifikationer men inte jobbat med undervisning på högstadiet tidigare kan det också vara meriterande.

Du är duktig på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Du är strukturerad och har en god digital kompetens.

Du förhåller dig till andra på ett öppet och accepterande sätt och får andra att känna sig bekväma.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Anställningsform

     Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningen avslutas

     2022-06-14

Anställningens omfattning

     Deltid

Tillträde

     Tillträde 220107

Löneform

     månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     20%

Ort

     Gotland

Län

     Gotlands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/214

Kontakt

  • Jan Källström, 070-788 80 45

  • Jan Källström, 0498204371

Publicerat

     2021-11-18

Sista ansökningsdag

     2021-12-05

Dela detta jobb

Lärare Fysik åk 7-9

Region Gotland