skoljobb.se

logga

Lärare Gottsta skola

Regioner
Utgår

2023-04-13

Ansök nu

Lärare Gottsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill dela arbetsglädje med oss på Gottsta skola och vara med och bidra till alla elevers utveckling. Vi söker dig som är behörig att undervisa årskurserna 4-6 och vill arbeta i ett lärarteam runt våra elever. Du bildar ett lärpar kring en klass i mellanstadiet och i tjänsten ingår klassansvar för en grupp och mentorskap för elever. Vi söker dig som har behörighet att undervisa i matematik, naturorineternade ämnen samt idrott och hälsa.

Arbetsbeskrivning

Som lärare ansvarar du för planering, genomförande och dokumentation av undervisning för eleverna på skolan. I tjänsten ingår undervisning i matematik och No i en klass på mellanstadiet och idrottt och hälsa i årskurs 1-6. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans tar ansvar för elevernas lärande och i det kollegiala utvecklar praktiken tillsammans. I arbetet ingår att samverka tillsammans med olika proffessioner på skolan med det gemensamma målet att skapa de bästa förutsättnignar för alla elevers lärande. Skolan ligger i ett naturskönt område med en fins skolgård som ger inspiration för rörelse och lek och som vi använder som ett extra klassrum i naturen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarlegitimation för undervisning i årskurs 4-6. Du får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och utgår från relevant forskning i din praktik. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever och vårdnadshavare. Vidare ser vi också att du har ett utvecklat förhållningssätt mot att skapa en tillgänglig lärmiljö för alla. Du bidrar med engagemang, energi och kunskap i arbetslaget och intresse för att ständigt arbeta med utveckling av både din egen och skolans praktik. Du trivs med att arbeta kollegialt och lära tillsammans med dina kollegor för alla elevers bästa. Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad och har höga ambitioner gällande kvalitet.

Om arbetsplatsen

Gottsta skola ligger strax utanför Hallstavik i samhället Häverödal. Vi är en 1-parallelig skola med ca 160 elever med ett tillhörande fritidshem. Skolan ligger med naturen som granne och det finns fina möjligheter till att använda naturen som undervisning eller aktiviter i idrotten. På skolan arbetar en engagerad personalgrupp som har roligt tillsammans. Skolan ingår i ett rektorområde tillsammans med Skebo och Edsbro skolor och leds av rektor och biträdande rektor. Skolorna har ett gemensamt elevhälsoteam med speciallärare, kurator, skolsköterksa, specialpedagog och skolpsykolog.

Så tycker medarbetare 

All personal ser elevernas möjlighet att växa, utvecklas och få en tillit till sin egen förmåga!” – Carina Oskarsson, speciallärare


”Här på skolan har vi härliga kollegor som stöttar och peppar varandra. Alla barn är allas barn är fokuset och vi strävar alltid efter hur allt
i verksamheten ska bli så bra som möjligt med hjälp av varandra. ” – Rebecca Jansson, lärare åk 4-6

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid

Tillträde datum 230809

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2023-03-13

Sista ansökningsdag:

2023-04-13

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Biträdande rektor

Sandra Helmestam, sandra.helmestam@norrtalje.se, 017525699

Facklig representant Sveriges lärare

Rebecca Jansson, rebecca.jansson@norrtalje.se

Martin Einarsson, martin.einarsson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

  • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logga
Lärare Gottsta skola

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen