skoljobb.se

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Per Brahegymnasiet
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag    2018-08-26
Referensnr    18-61-0097

Per Brahegymnasiet: 
Per Brahegymnasiet har en lång tradition som skola med rötter från 1200-talet. Skolan ligger centralt i Jönköping med ca 1250 elever och 140 medarbetare. Våra högskoleförberedande utbildningar är EK, ES, HU, NA och SA, yrkesexamen inom HT samt Introduktionsprogram. Vi har också IB som är en internationell gymnasieutbildning. Bredden av utbildningar och inriktningar sätter en positiv prägel på stämningen i skolan. Vi har en lång tradition av att möta elever som har höga ambitioner och som vill hitta vägen mot sina framtida mål. Skolan är organiserad i tre rektorsområden med gemensamma stödfunktioner.

Arbetsuppgifter: 
Du kommer att undervisa vid skolans Introduktionsprogram (IMS) i Matematik och No-ämnen samt Ma1 på nationella program. Du kommer också att ta del av och ansvar för de arbetsuppgifter som finns inom programarbetslag och klasslärarlag. Tjänsten är placerad inom arbetslaget för Språkintroduktion.

Kompetenskrav: 
Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation för grundskolans senare år i Matematik och NO-ämne/-ämnen samt matematik för gymnasieskolan. Erfarenhet av undervisning inom grundskolan och/eller gymnasieskolan samt flerspråkiga elever är meriterande.

Du har intresse och förmåga att verka i ett arbetslag samt ämneslag. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera elever värderar vi högt, likaså din flexibilitet. Vi fäster stor vikt vid social kompetens och personlig lämplighet.

Jönköpings kommun använder Vklass som lärplattform, Därför förväntas du även ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg.

För att underlätta rekryteringen: 
Ber vi dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg. Tänk på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret (för arbete inom skola eller förskola) och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Var god ange även minst två referenser i samband med din ansökan.

Upplysningar: 
Marie-Louise Hahn Hallebrink, rektor, tfn 036-10 62 80 eller 070-304 00 33
Agneta Ljunggren, biträdande rektor, tfn 1036-10 50 14

Fackliga företrädare

Lärare gundskolans senare år, Matematik och No-ämnen

Regioner
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Dela detta jobb