skoljobb.se

Lärare handelsprogrammet

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-07-12

Ansök nu

Lärare handelsprogrammet

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

På Wisbygymnasiet samarbetar vi och tar gemensamt ansvar så att våra elever når examensmålen. Vi sätter laget framför jaget, ser möjligheter till utveckling och talar gott om varandra. Undervisningen skapar vi tillsammans, den präglas av delaktighet och variation samt inspirerar till att vilja lära mer.

Skolan erbjuder en spännande, modern och anpassad miljö. Vi har en aktiv elevkår, ett rikt idrotts- och föreningsliv och vår skola präglas av mångfald och tolerans. Skolan rankas högt av elever och medarbetare när det gäller trivsel och arbetsro.

Wisbygymnasiets lärare arbetar i ämnes- och programarbetslag och vår vision är:
• Vi är i framkant när det gäller att möta dagens och morgondagens behov i samhället
• Vi har bra hälsa och mår bra i vår skolmiljö
• Vi är platsen för både bildning och utbildning

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad handelslärare med entreprenöriell kompetens. I tjänsten ingår undervisning i olika kurser på handelsprogrammet. I tjänsten ingår även planering och uppföljning av arbetsplatsförlagt lärande samt mentorskap i en klass tillsammans med en kollega. Som mentor arbetar du för att stötta eleven individuellt mot högre måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har pedagogisk utbildning och/eller yrkeslärarexamen. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av eget företagande, eller ledande befattning i butik eller liknande.

Du som person social och du samarbetar gärna med andra kollegor. Du har erfarenhet att jobba med ungdomar och du uppvisar en god förmåga att på ett strukturerat sätt motivera eleverna i deras lärande samt att du kommunicerar på ett positivt, lyhört och tydligt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Arbetsplats
Wisbygymnasiet, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid, 40-70%
Varaktighet
2020-08-10 tom 2021-06-07
Antal tjänster
1
Kontakt
Daniel Gislén
Bitr. rektor
0704-477985
Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer
A963540
Sista ansökningsdatum
2020-07-12

Dela detta jobb

Lärare handelsprogrammet

Region Gotland