skoljobb.se

Lärare hem- och konsumentkunskap

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-29

Ansök nu

Lärare hem- och konsumentkunskap

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Solbergaskolan är en arbetsplats med ca 690 elever och ca 90 medarbetare. På skolan finns grundskola 4-9, en samundervisningsklass 7-9 och särskilda undervisningsgruppen tal- och språkklass 4-9. Skolan är lokalintegrerad med särskolan och ett samarbete finns. 

Vi vill genom tydlig struktur, kollegialt samarbete och gemensamt ansvar skapa en god studiemiljö för alla. Vi bedriver skolutveckling för att ständigt utvecklas till en skola som ligger i framkant, med fokus på trygghet, trivsel och högre måluppfyllelse. Engagerade lärare med rätt behörighet och ett gott arbetsklimat bidrar till en arbetsplats där du blir en i laget.

Arbetsuppgifter

Hem- och konsumentkunskapslärare i årskurs 6–9 där du undervisar i samarbete med två andra lärare, tillsammans bildar ni ett arbetslag kring ämnet. 
Mentorskap i årskurs 7 tillsammans med en lärarkollega.

Kvalifikationer

En fördel är om du har pedagogisk utbildning eller liknande. Erfarenhet från liknande arbete, t.ex. matlagning, är meriterande men inte ett krav.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Arbetsplats
Solbergaskolan, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Varaktighet
2018-08-13 tom 2019-08-11
Antal tjänster
1

Kontakt
Kerstin Andersson
Rektor
0498-269708, 070-447 76 71

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer
A797019
Sista ansökningsdatum
2018-07-29

Dela detta jobb

Lärare hem- och konsumentkunskap

Region Gotland