skoljobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Arbetsuppgifter
Som lärare i hem- och konsumentkunskap kommer du att undervisa elever i åk 6-9 på Solklintsskolan. 

Tjänsten är på 100%, du kommer undervisa ca 80% i hemkunskap och 20% som resurs eller i annat ämne.

Kvalifikationer
Du som söker är behörig att undervisa i hemkunskap åk 4-9. Bifoga legitimation i din ansökan. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. På Solklintsskolan arbetar vi aktivt för att eleverna tidigt ska utveckla en sund livsstil och ges verktyg att upprätthålla en god mental hälsa. Vi ser därför gärna att du som söker är intresserad av dessa frågor samt att du har en djupgående förståelse för barn och elevers tillvaro och drivkrafter. 

Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har också förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

Om Region Gotland
Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Arbetsplats
Solklintsskolan F-9, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Omfattning
Heltid
Varaktighet
Tillträde 2018-08-13, varaktighet tom 2019-06-14. Vikariatet avser hela läsåret 2018/2019 om du är behörig lärare i ämnet hem- och konsumentkunskap
Antal tjänster
1

Kontakt
Gun Thomsson
Rektor
0498-204473, 073-765 86 33

Lärare hem - och konsumentkunskap

Ansök nu

Dela detta jobb