skoljobb.se

logga

Lärare högstadiet - timanställning

Regioner
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

Lärare högstadiet - timanställning

Arbetsplatsen

Carl Johanskolan är en skola för årskurs 7 - 9 som ligger centralt i Karlsborg och som genomgått/genomgår spännande förändringar båda vad gäller estetik och digital utveckling av våra lokaler. Läs gärna mer om det här. Skolan ger goda möjligheter till inlärning i en miljö som är positiv för såväl elever som personal.

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare till vår vikariepool för undervisning i åk 7-9. I uppdraget som lärare ingår att planera, genomföra, följa upp och anpassa undervisningen, samt dokumentera elevernas lärprocess. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling samt bedriver utvecklingsarbete för både undervisningen och skolan.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i åk 7-9. Vi söker även dig som inte har lärarlegitimation men har erfarenhet av undervisning i åk.7-9 eller liknande verksamhet. Du har god kännedom om läroplanen och mål och har en förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. 

Som person gillar du att jobba självständigt och i arbetslag, du har en god förmåga samt tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har en positiv och ett professionellt förhållningssätt mot elever, vårdnadshavare och kollegor.

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Dela detta jobb

logga
Lärare högstadiet - timanställning

Karlsborgs kommun