skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Vitåskolan är en F-6 skola som ligger 5 mil nordost om Luleå i den vackra Vitådalen. Vår skola har ett stort upptagningsområde: från skogslandet vid gränsen mot Överkalix kommun i norr till Rörbäck vid havet i söder. Skolans profilering är natur, miljö och friluftsliv.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som lärare på Vitåskolan och undervisa elever i årskurs 1–3.

Tjänsten innebär att du kommer att ha ett mentorsansvar med utvecklingssamtal och kontakt med vårdnadshavare så det är viktigt att du har ett intresse för det uppdraget.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i matematik, svenska, engelska, so, no samt idrott i årskurs 1-3.

Det är viktigt att du har en hög samarbetsförmåga och kan vara flexibel. Du förväntas bidra och ta stort ansvar tillsammans med kollegor samt ledning för skolans resultat, måluppfyllelse och utveckling.


ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen måste du lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Lärare i åk 1-3 till Vitåskolan

Företag Luleå kommun
Regioner
Utgår

2018-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb