skoljobb.se

Bäckhammarskolan

Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!
Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde.

Vår pedagogiska verksamhet finns i våra tre tätorter Ramnäs, Virsbo och Surahammar.
Den omfattar förskola, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsgård. Surahammars kommun hamnar på en fjärdeplats i landet i en mätning som Lärarnas Riksförbund har genomfört. I undersökningen har landets kommuner jämförts inom fyra kategorier, vilka är: undervisningskostnad per elev, lärarlöner, lärarbehörighet och elevresultat.

Bäckhammarskolan är en utvecklingsinriktad och trivsam skola som ligger i Ramnäs och består av förskoleklass, grundskola för skolår 1-6 och fritidshem med ca 95 elever. Vi arbetar för att eleverna ska nå sina mål och förverkliga sina framtidsdrömmar.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare för undervisning i lärarlaget åk 1-6. Du får dagligen möta nyfikna barn i en mycket spännande och utvecklande fas i livet. Som lärare kommer du att undervisa frågvisa barn där du kan påverka och inspirera eleverna samtidigt som du vägleder dem mot deras framtid. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen och följa upp elevernas lärande. Dessutom kommer du att samarbeta med kollegor för elevens, gruppens och skolans utveckling.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa åk 1-6. Du är en tydlig ledare i klassrummet som har struktur och goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Vi vill att du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan lyckas. Som lärare anpassar du undervisningen utifrån varje elevs unika förutsättningar och ser skolutveckling som en naturlig del av läraruppdraget. Du kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Du har lätt att hitta samarbetsformer och ser arbetslaget som en tillgång. Vi lägger stor vikt vid förmågan att skapa personliga relationer.

Villkor

Anställningsform: Tills vidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Surahammar
Län    Västmanlands län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/123
Kontakt    
Stina Pettersson, 0223-39401
Facklig företrädare    
Lärarnas riksförbund, Joakim Ambjörn, 070-584 09 25
Lärarförbundet, 0220-390 74
Publicerat    2020-11-12
Sista ansökningsdag    2020-11-29

Lärare i Åk 1-6

Ansök nu

Dela detta jobb