skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Alviks skola ligger två mil söder om Luleå. I skolan, som byggdes 1994 på en gammal slåtteräng, finns dryga 100 elever i åldrarna 6-12 år. Vi har två fritidsavdelningar.
Vi är en skola i framkant. Det entreprenöriella lärandet är ett fokusområde och vi utvecklar detta bl a genom att arbeta med ipads 1-1 på mellanstadiet samt 1-3 på lågstadiet. Ett eget framarbetat koncept är storyfication, ett storylineinspirerat arbete med gameification som drivkraft. Under 2014 och 2015 blev vi prisade för vårt projekt i Webbstjärnan. Friluftsliv och hälsa är också något vi prioriterar. Vi har en egen "Skolskog", där en del av våra uteaktiviteter sker.

ARBETSUPPGIFTER
På Alviksskolan kommer du huvudsakligen att undervisa i engelska, svenska och matematik i årskurs 2 samt ha ett mentorskap i årskurs 2. Undervisning kan komma att ske i fler ämnen som du är behörig i. Vi arbetar oftast två vuxna i klassrummet.

Arbetet ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga, du är en resurs för ditt arbetslag där lärare och pedagoger samverkar för att ge eleven de bästa förutsättningarna för att nå så långts om möjligt i sin kunskapsutveckling.

KVALIFIKATIONER
Krav på lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år eller grundskollärarexamen 1-7. Det är meriterande med behörighet i fler ämnen. Du har ett tydligt ledarskap och en god förmåga att möta alla elever där de befinner sig i sin kunskapsutveckling. Du har lätt att kommunicera med andra människor och tar stort ansvar för att leda eleverna mot målen. Att ha ett förhållningssätt där bra bemötande och ett intresse för relationer är något som vi ser som viktigt för den här tjänsten.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen ska du skicka in ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Lärare i åk 2 till Alviksskolan

Ansök nu

Dela detta jobb