skoljobb.se

Lärare i åk 2 till Gläntanskolan

Ansök nu

Lärare i åk 2 till Gläntanskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Gläntanskolan är en grundskola som är belägen i Ödåkra, i norra delen av Helsingborg. Det är enkelt att sig hit via allmänna kommunikationsmedel. Atmosfären på skolan, som består av ca 400 elever i F-9, präglas av härlig ambition och god kamratanda.
Skolan består av moderna lokaler anpassade för flexibel undervisning i ett expansivt område. Som ett resultat av Gläntanskolans ökande popularitet har skolan 2018 fått en ny tillbyggnad för fritidshemmet och f-3.
Sedan 2018 har vi en ny idrottshall belägen i närheten till skolan.

Du kommer vara med och utveckla våra ledord samarbete- trygghet- ansvar- relation- kunskap (STARK). Hos oss på Gläntanskolan växer du dig som elev S.T.A.R.K från förskoleklass tom åk 9. Vi söker därför nya hängivna medarbetare som vill vara med och utveckla morgondagens skola.

På Gläntanskolan har vi under året börjat utveckla vårt koncept som heter Stark på G, vilket handlar om att stärka elevernas fysiska och kreativa förmågor.
Efter mycket arbete har vi i tillsammans skapat förutsättningarna för tre nya spännande inriktningar: mediehus (poddar, videoklipp, artiklar i en digital skoltidning), fotboll för tjejer och killar samt programmering (ex. robotar, kretskort, spel). Skolan ska vara lustfylld och detta är vårt sätt att försöka bygga för det!

Länkar:
Facebooksida: https://www.facebook.com/Glantanskolan/
Instagram: https://www.instagram.com/glantanskolan/

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta på en kreativ skola i nya fräscha lokaler och i den viktiga rollen som pedagog under elevernas första skolår? Gläntan söker nu en kollega till åk 2!

Här välkomnas du av ett team med engagerade och kunniga pedagoger. Tillsammans driver och utvecklar ni den pedagogiska verksamheten. Er uppgift är att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever så att de utvecklas för vidare skolgång.

Arbetet innebär samarbete med övriga pedagoger i arbetslaget, skolan, elevhälsan och föräldrar. Hos oss erbjuds du ett varierat arbete där du kommer ha ansvar för planering, genomförande och utvärdering av lektioner. Skolan har ett strukturerat kalendarium där möjligheter finns för samarbete med andra klasslärare i samma årskurs.

Tillsammans med dina kollegor utformar ni en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus! Hos oss erbjuds du stora möjligheter att vara med och påverka ditt arbete. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och ser positivt på det kollegiala lärandet.

Välkommen till den härliga gemenskapen på Gläntan!

Rekryteringsprocessen startar i vecka 29.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare i åk F-3. Om du nyligen tagit examen eller har flera års erfarenhet är inte avgörande. Det viktigaste är att du är trygg i rollen och brinner för ditt uppdrag!

Eftersom de digitala verktygen är en naturlig del av vårt arbete krävs det att du har god kännedom kring IKT. För att passa för uppdraget och trivas hos oss på Gläntan krävs det att du har förmågan att bygga goda relationer. Vi kommer också förvänta oss att du är kreativ och strukturerad i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta och tar gärna till dig andras idéer.

Vi erbjuder dig:
- En arbetsplats med intressanta och utvecklande arbetsuppgifter.
- En arbetsplats med hjärta, öppenhet, gott bemötande och mångfald.
- En arbetsplats som stimulerar till kreativitet, lärande och utveckling.
- En arbetsplats där vi förespråkar en god balans mellan arbete och fritid.

Vill du bli vår nya kollega? Vi vill växa och utvecklas med dig - välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi tillämpar löpande urval.

ÖVRIGT
Lärarnas riksförbund: Telefon: 042-10 59 98

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare i åk 2 till Gläntanskolan

Helsingborgs Stad