skoljobb.se

Lärare i åk 3-5 på Aspnässkolan

Regioner
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Lärare i åk 3-5 på Aspnässkolan

Om arbetsplatsen
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Aspnässkolan är en tvåparallellig F-5-skola belägen i centrala Jakobsberg med gångavstånd till pendeltåg. Till verksamheten hör även en förberedelseklass för nyanlända elever samt två förskolor.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är behörig F-6 alt. F-3-lärare och som genom ditt engagemang får eleverna att ha roligt på dina lektioner. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en högkvalitativ pedagogisk verksamhet som skapar sammanhang för elevernas hela skoldag. Du tillhör ett arbetslag med både fritidspersonal och lärare som samverkar kring eleverna på enheten. Under kommande läsår kommer du att arbeta som klasslärare i åk 3. På skolan arbetar vi med ett inkluderande arbetssätt, ett anpassat bemötande och ett formativt förhållningssätt. 

Kvalifikationer
Du är legitimerad och behörig lärare för åk F-6 alt F-3. Du har aktuell erfarenhet av undervisning och goda erfarenheter av samplanering, formativ bedömning och samverkan med såväl lärarkollegor som med kollegor på fritids. Vi söker dig som: 
- värdesätter och främjar kollegialt lärande 
- leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas 
- gärna reflekterar kring eget lärararbete och elevers lärande utifrån olika undervisningsstrategier

Meriterande för tjänsten är god erfarenhet av undervisning och samplanering.
Som person motiveras du av samarbete och skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du är tydlig i din kommunikation, säkerställer att ditt budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Väl medveten om de gemensamt uppsatta målen värdesätter du kvalitet i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Ansökan
Referensnummer:   A724856

Övrigt
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sista ansökningsdag
2018-07-31
Arbetsplats
Järfälla Kommun
Yrkeskategori
Lärare i grundskolan, årskurs 1-3

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1

Kontaktperson
Sanne Gustavsson
Bitr. rektor 08-580 24 535, 070-0023835 sanne.gustavsson@jarfalla.se

Dela detta jobb

Lärare i åk 3-5 på Aspnässkolan

Järfälla kommun