skoljobb.se

Lärare i åk 4-6 till Hallerna skolan

Ansök nu

Lärare i åk 4-6 till Hallerna skolan

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Hallerna skolan är en nybyggd och etablerad skola som ligger i ett naturskönt område. Vi har en stor skolgård som ger stora möjligheter till lärande utomhus och vi har skogen som granne. Vi är idag en skola med 8 klasser, F-3 och hösten 2020 utökar vi med 4 klasser på mellanstadiet. Hösten 2021 är vi en F-6 skola. Då vi för första gången blir en F-6-skola, kommer du att få vara med i processen med att hitta bra arbetsformer inom grundskolan såväl som i samverkan skola-fritids.

Du får möjligheten att arbeta i en mogen organisations fördelar samtidigt som du kommer att bli en viktig del i att forma en verksamhet för en för oss ny åldersgrupp.

Arbetsuppgifter:
Detta får du arbeta med:

Undervisning i matematik/no och sv/so. Du kommer att arbeta med undervisning, handledning, planering och värdegrundsarbete utifrån läroplanen Lgr11.

Som lärare hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med kollegor bidrar till skolans utveckling, samt där vi tillsammans strävar efter att utvecklas och nå de uppsatta målen.

Du varierar din undervisning och anpassar dig till gruppen så att alla elever lär och utvecklas. DU ska ha en god pedagogisk kompetens samt vara väl förtrogen med grundskolans styrdokument.

Skolan har ett pågående utvecklingsarbete kring elevers delaktighet och differentierad undervisning.

Kvalifikationer:
Vi söker en legitimerad lärare åk 4-6 eller åk 1-7, i ma/no och en lärare med behörigheter i sv/so.

Du ska ha ett arbetssätt där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del. Du är en god ledare i klassrummet med tydlighet i kommunikation, mål och resultat. Du har egenskaper som innefattar både struktur och kreativitet.

Stor vikt läggs vid personligt lämplighet och förmåga att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder:
Ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. EN möjlighet att vara delaktig och kunna påverka vår skolas utveckling, i samband med att vi utökar vår skolas verksamhet, i nybyggda lokaler.

Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt, detta och lärarlegitimation ska tas med redan till första intervjun.


Erfarenhet:
Erfarenhet krävs

Övrigt:
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Antal platser: 2

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-04-15

Arbetsgivarens referensnummer: A942061


Upplysningar lämnas av:
Ingela Bratt
Rektor
Telefon: 0303-73 20 37
E-post: ingela.bratt@ stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Dela detta jobb

Lärare i åk 4-6 till Hallerna skolan

Stenungsunds kommun