skoljobb.se

Lärare i åk 6 till Johan Skytteskolan

Ansök nu

Lärare i åk 6 till Johan Skytteskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning       

Johan Skytteskolan är en skola med höga förväntningar på elever och personal och med goda studieresultat. Vi har sedan flera år ett pågående arbete kring bedömning för lärande, värdegrund och inkluderande lärmiljöer. Detta arbete syftar till att skapa förutsättningar för alla elever att, utifrån ålder och mognad, ta ett ökat ansvar för sina studier och därigenom utvecklas optimalt, både socialt och kunskapsmässigt. Vi ser hela skolan som en lärande organisation där gemensam fortbildning, workshops och kollegialt lärande är viktiga delar. Samtliga lärare deltar just nu i Läslyftet. Skolan har ett eget kök som lagar fantastisk skolmat och ett stort skolbibliotek.

Läs mer på http://johanskytteskolan.stockholm.se


Arbetsbeskrivning

Johan Skytteskolan söker en lärare för att undervisa i åk 6 i ämnena ma/no. Du kommer ha mentorskap för en klass och ingå i arbetslag med gemensamt ansvar för eleverna i årskurs 4-6. Du ingår även i ett ämneslag där du förväntas samplanera undervisning och sambedöma elevers arbeten och förmågor. Tjänstens omfattning är heltid 100%.
 
 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare årskurs 4-6. Vi förväntar oss att du har förmåga att leda arbetet i klassrummet, göra eleven delaktig i planeringen och utveckla elevens förmåga att lära, självständigt såväl som tillsammans med andra. Vi vill att du ser det kollegiala lärandet och samarbete med kollegor som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap.

Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet och erfarenhet av att ha varit mentor. Vi ser också gärna att du har god kännedom om Skolverkets allmänna råd för extra anpassningar och särskilt stöd och har erfarenhet av att göra anpassningar i klassrummet

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.

Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-13
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %

Ort    Älvsjö
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/1977

Kontakt    
Ewa Marklund, 0850821704

Facklig företrädare    
Pirjo Kariranta Lärarförbundet, 0850821700
Marianne Bechiri, 0850821700

Sista ansökningsdag    2018-09-03
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare i åk 6 till Johan Skytteskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen