skoljobb.se

Lärare i år 1

Ansök nu

Lärare i år 1

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi på Glömminge skola söker dig, vår nya lågstadielärare som kommer att få ett mentorsansvar i åk 1.

Du vill vara en viktig person för dina elever och kan skapa goda förutsättningar för varje elev att inhämta och utveckla kunskaper och värden. Arbetet består av undervisning och mentorskap som vilar på formativt förhållningssätt, inkludering samt kollegialt lärande. Som lärare har du tillgång till IKT-stöd i form av IKT-pedagog och IKT-coach.

Du förbereder, planerar, bedriver och utvärderar undervisningen på ett professionellt sätt utifrån styrdokument, evidensbaserad kunskap och aktuell forskning.

Du blir en del av ett engagerat lärarkollegium som vill utveckla skolan för elevernas bästa. I arbetet på vår skola är värdegrunden basen och det är viktigt att du som lärare är delaktig i detta arbete. Vi tror på att uppfylla läroplanen genom att erbjuda eleverna varierande arbetssätt med fokus på läs och skrivutveckling.

Tjänsten består av mentorskap i år 1 samt även 20% som resurs på skolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad lärare med goda kunskaper . Du har goda kunskaper om styrdokument såsom skollag och läroplan och har kunskap i att dokumentera lärprocesser. Som person är du självklart intresserad av elevers utveckling och lärande samt har ett inkluderande arbetssätt. Vidare sätter du eleverna i centrum i alla situationer och har god förmåga att kommunicera med elever, föräldrar och kollegor. Samarbetsförmåga och självständighet är ytterligare två viktiga egenskaper.

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot just Din ansökan!

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i år 1

Mörbylånga kommun